Etiketter

torsdag 11 november 2010

Kampen om kronan

Luciatider i svenskfinland, wuhu! Innebär två månaders hårt PR-arbete för 10 damer med vackra hårt tränade röster,  backstabbing och sedan en dag med vackra ljus, sång och pengahungriga rödakors- och folkhälsantanter.

Nu har kandidatvideorna kommit till offentligheten för att vi ska kunna skrutinisera tjejerna och försöka lista ut vad som gömmer sig bakom lockarna, vem av dom är mest god?

Förra årets kandidatvideor blev en katastrof, jag kan fortfarande känna en viss sekundärskam för flera av tjejerna. (De hade blivit placerade en i tur och ordning framför kameran med en blå duk i bakgrunden vid ett litet runt bord med en beige lampa, ett skrin och en blomma. Bara den lilla kaffekoppen med blommor och löständerna saknades där! Sedan blev de frågade ledande frågor, som dom inte verkade vara beredda på. Som slutkläm fick de oförberett sjunga à capella.) Nåja, medias fel, inte deras. I år är det roligare, nu har Luciorna fått göra egna videor där de filmar hemma hos sig. Här är en av de bästa. '

(Nice drag att avsluta med "och tack till Kaj Riitala som tillsammans med Nokia fixat N8-kameratelefoner". Wuhu some honesty to the competition. Ödmjukhet, jag är snäll bla bla. Nån är ärlig med förmånerna!)

Resten av videorna hittar du på HBLs hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar